HOME Artikelen Dankwoord
Facebook Fossiel.net In English In het Nederlands

Mededeling


Bouw mee aan Fossiel.net!
Hoe kan ik helpen?

Paleotime-NL 2020

Op 12 maart heeft de Nederlandse overheid besloten dat in heel Nederland alle evenementen met meer dan 100 bezoekers moeten worden afgelast. Dit betekent dat wij als organisatie van PaleoTime-NL genoodzaakt zijn om ons evenement af te gelasten. PaleoTime-NL 2020 gaat niet door.

Klik hier voor meer informatie

Doneren

Wij zijn geheel afhankelijk van donaties. Daarom vragen wij onze gebruikers ons te helpen.

Populairste Artikelen

GeorockhopDankwoord

Deze website zou niet kunnen bestaan zonder hulp van de vele bevlogen mensen die een bijdrage hebben geleverd aan het verbeteren van locatiebeschrijvingen, determinatiesysteem, artikelen en andere onderdelen van de website.

Hiervoor dank!

Dank gaat ook uit naar het team achter fossiel.net. Momenteel zijn de leden van het Fossiel.net team Frederik Lerouge (Frederik), Richard Lausberg (Smaug), Johan Vellekoop (Fossildude), Joost van der Knaap (Knaapjvd), Kevin Houben (Maurice) en Herman Zevenberg (webmaster). We bedanken eveneens Pieter De Schutter (Somniosus), die lang forumbeheerder is geweest.

Daarnaast willen we ook de fotobeheerders danken, die een groot deel van de kwaliteitscontrole van het determinatiesysteem op zich nemen. De fotobeheerders zijn:


Heb je aanvullingen op deze tekst? Neem dan contact op met het Fossiel.net Team.