paleontica-logo

 

Copyright

Alle afbeeldingen en teksten op deze website vallen onder het copyright en mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gekopieerd of verspreid. Hergebruik van (delen van) deze site is alleen onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Neemt u hiervoor contact op met de Stichting Paleontica (eigenaar https://www.paleontica.org).

Gebruik en verspreiding

Informatie van deze site mag niet op papier, andere websites of anderszins worden verspreid zonder voorafgaande toestemming. Dit geldt zowel voor commerciële als andere doeleinden. Printen of opslaan van de informatie voor persoonlijk gebruik is wel toegestaan.

Onderwijs

Voor onderwijsdoeleinden mogen ongewijzigde elektronische of schriftelijke kopieën gemaakt worden voor klassikaal gebruik (op kleine schaal; tot 50 stuks), onder voorwaarde dat de kopieën zonder kosten worden uitgedeeld en dat "www.paleontica.org / Stichting Paleontica" worden genoemd als copyrighthouder.

Juistheid

De eigenaar en het Fossiel.net team kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor onjuiste gegevens en de gevolgen daarvan. Ook zijn zij niet verantwoordelijk voor berichten van anderen op de site.

Voor vragen en verzoeken kun je contact opnemen met de Stichting Paleontica: contact@paleontica.org.

Feedback

Mist er iets op deze pagina? Of klopt er iets aan de tekst? Meld het ons.

Doneer

Wij zijn geheel afhankelijk van donaties. Daarom vragen wij onze gebruikers ons te helpen.

40.0%
Percentage van ons maanddoel gehaald deze maand

 Ik wil meer weten

Geo Kalender

Adv. GeoRockShop